Разпродажба!

Инсайт I

350.00 лв.

Промо цена до 15 януари – 350 лв


Дата: 18 – 21 февруари 2022 г.

    • Цената за семинара е с включено ДДС. Стандартен билет – крайна цена 420лв. (Изберете по-долу опция „не искам да правя дарение“)
    • Ако желаете таксата ви да бъде използвана за дарение и подпомагане на други участници и тийнейджъри цената е 350лв. – Билет Дарение (ДДС не се начислява, изберете по-долу опция „Искам да направя дарение“)

Изберете желаната от вас опция по-долу.


Инсайт иска да подкрепи хората да преминат по-леко през състоянието на стрес и финансови затруднения. На даренията не се начислява ДДС. Моля, изберете, дали искате да направите дарение.

Изчистване
Сподели с приятели:

Описание

Инсайт I ще ви отведе на вдъхновяващо откривателско пътешествие навътре. Семинарът е създаден да ви съдейства да живеете живота си с удовлетворение и в хармония с вашите собствени цели и ценности, така че да постигате повече успехи във всички области от живота.

Инсайт I е обучителен процес, основан на преживявания. Използвайки богатството и пъстротата на големите групи хора, семинарът представлява иновативна комбинация от лекции, упражнения с партньор, активности в малки групи, водени визуализации и общуване в рамките на цялата група.

На последния семинар, проведен през юли в България, имаше над 300 човека. Инсайт I се провежда в над 40 страни по света и е посетен от над един милион души до момента.

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА ИНСАЙТ I ТУК Искам да платя само капароИнсайт I: Семинарът на пробуждащото се сърце

Инсайт I

Заповядайте на семинара Инсайт I в град София на 18 февруари – 21 февруари 2022 г. – четиридневно пространство, което е посветено на нас самите, на нашия център и на баланса, който ще ни даде всички отговори и ще ни покаже най-добрите пътища, по които да продължим.

  • Oтстъпки в цената за студенти, пенсионери и групи участници от една фирма
  • За запазване на билети и въпроси, може да се свързвате с нас на 0897 201 215

 

  

Инсайт I