Разпродажба!

Инсайт I

350.00 лв.

420 лв.


  • Стандартен билет – 420 лв. Цената е с включено ДДС. (Изберете по-долу опция „не искам да правя дарение“)
  • Ако желаете таксата ви да бъде използвана за дарение и подпомагане на други участници и тийнейджъри цената е 350 лв. (Изберете по-долу опция „Искам да направя дарение“)
  • Билет Ранно записване – 350 лв. Инсайт иска да подкрепи хората да преминат по-леко през състоянието на стрес и финансови затруднения. Поради това предоставяме възможност, „Билет Ранно записване“ при закупуването му, един месец преди датата за събитието.
Изчистване
Сподели с приятели:

Описание

Инсайт I ще ви отведе на вдъхновяващо откривателско пътешествие навътре. Семинарът е създаден да ви съдейства да живеете живота си с удовлетворение и в хармония с вашите собствени цели и ценности, така че да постигате повече успехи във всички области от живота.

Инсайт I е обучителен процес, основан на преживявания. Използвайки богатството и пъстротата на големите групи хора, семинарът представлява иновативна комбинация от лекции, упражнения с партньор, активности в малки групи, водени визуализации и общуване в рамките на цялата група.

На последния семинар, проведен през юли в България, имаше над 300 човека. Инсайт I се провежда в над 40 страни по света и е посетен от над един милион души до момента.

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА ИНСАЙТ I ТУК Искам да платя само капароИнсайт I: Семинарът на пробуждащото се сърце

Инсайт I

Заповядайте на семинара Инсайт I – четиридневно пространство, което е посветено на нас самите, на нашия център и на баланса, който ще ни даде всички отговори и ще ни покаже най-добрите пътища, по които да продължим.

  • Oтстъпки в цената за студенти, пенсионери и групи участници от една фирма
  • За запазване на билети и въпроси, може да се свързвате с нас на 0897 201 215

 

  

Инсайт I