Как да повишим енергията си?

Как да повишим енергията си?

Най-важният ресурс на този свят е нашата енергия. И енергията на другите хора.

Много често, ние хората, свързваме наличието на финанси, само със свършената работа и това, което сме си изработили или заслужили.

Но истината е, че парите са енергия и те могат да бъдат привлечени.

Защото може да имаме пари, но когато нямаме енергия (желание), може дори да не искаме да ги харчим. Тогава, самото им наличие не ни носи нищо. Ние не сме щастливи.

Друг пример. Може да нямаме пари, но да имаме енергия и този който няма енергия, но има пари, да иска да ги харчи с нас. Например, да инвестира в наш проект, да купи услуга/продукт, да работим с него в партньорство и още много подобни примери.

Тоест, чрез наличието на енергията в нас, се променят нашето поведение и излъчване, което само по себе си води до привличане, съответно до увеличаване на парите, ресурсите, нашият просперитет като цяло.

Ето 3 начина, с които можем да увеличим нашата и енергията на другите:

  1. Даване и получаване.

Когато даваме бакшиш в заведение, например, ние увеличаваме енергията на човека, на който го даваме. Той ще се зарадва, после ще зарадва някой друг, и така се получава индукция.

Същото е и с подаръците и милите жестове, които правим за близките ни хора. Но дори и за непознати, работи на същия принцип.

  1. Да си даваме това, от което имаме нужда.

Ако видим нещо, което ни харесва и много, много го поискаме, взимаме го. Не го оставяме за след 2 месеца, за по-следващата заплата или за някой ден в бъдещето.

Тоест, дори да не сме планирали точно тази покупка (дреха, ястие, напитка, пътуване или др.), не се лишаваме всеки път, когато душата ни поиска нещо. Давайки си това, което наистина харесваме, ние сме щастливи, ентусиазирани, генерираме допълнително сили и мотивация да се развиваме, за да получаваме още и още от Вселената.

  1. Да търсим правилното място.

Не можем да имаме енергия, ако се заобграждаме с хора, които не искат да се развиват или мислят негативно. За нас, като хора които искат да постигнат повече в живота си, е важно внимателно да селектираме средата, в която се потапяме. Защото тя може да ни изстреля напред. Или да ни срине.

Изборът е в нашите ръце.

Когато се събираме с хора с висока енергия и вибрации, общуваме, обменяме идеи, това разраства, както нашата лична, така и колективната енергия, а това е, което ни тласка всички напред.

Какво е вашето мнение по този въпрос? Ще се радваме да оставите коментар. Споделете статията с приятели, ако мислите, че ще им бъде полезна!

-Инсайт Семинари България


ИНСАЙТ I – ФЕВРУАРИ 2021

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА ИНСАЙТ I РЕЗЕРВИРАЙ СВОЕТО МЯСТО

Изключително щастливи сме, че Инсайт е точно една от тези среди, която влияе положително на нашето общество и ние винаги поддържаме високи вибрации.

Запознайте се с нашите вълнуващи приключения, вижте какво казват за нас прекрасните ни участници или питайте близките си дали Инсайт е подходящ за вас!Инсайт I: Семинарът на пробуждащото се сърце

Как да повишим енергията си?

Заповядайте на семинара Инсайт I – четиридневно пространство, което е посветено на нас самите, на нашия център и на баланса, който ще ни даде всички отговори и ще ни покаже най-добрите пътища, по които да продължим.

  • Oтстъпки в цената за студенти, пенсионери и групи участници от една фирма
  • За запазване на билети и въпроси, може да се свързвате с нас на 0897 201 215

 

  

Как да повишим енергията си?  
Сподели с приятели: