Как да заглушим ума? И как да чуем Сърцето?

Събуждаш се. Снощи си искал днес да бъде различно. Но днес е същото като вчера. Снощи си каза, че днес ще намериш сили да промениш ситуацията, да направиш крачката. Но днес е сутрин и нещо те спира. Отново. За пореден път осъзнаваш, че се движиш в спирала, която дори самият ти не разбираш как се е създала. Някои хора му казват „Омагьосаният кръг“.

Задаваш си въпроси, но получаваш различни отговори. Ти самият си един през деня, друг си вечерта. Полудяваш ли? Само ти ли изпитваш това объркване? Защо на никой друг това не се случва? Защо знаеш какво искаш да промениш, а не го правиш? Как да го направиш? Кое те спира?

Всъщност, за едно нещо със сигурност не си прав. Има много други хора като теб. Които чувстват същото. Които мислят същото. Второто твърдение е по-вярно – които МИСЛЯТ същото. Да, умът създава мисли, на база на които, пресъздава чувства. Чувства, които могат да ни върнат назад или да ни изстрелят право напред, където са Мечтите ни и нашето лично Щастие.

Мислите могат да бъдат позитивни, но могат да бъдат, и негативни. Негативните мисли, породени от страхове, вина, осъждане, липса на любов към себе си…Те създават една фалшива реалност, която няма общо с действителността. И която може да те превърне в онова, което всъщност не си.

Как да заглушиш ума и да не се поддадеш на неговата игра?

Как да разбереш какво чувстваш и какво наистина искаш, без да се осъждаш, а само подкрепяйки се по пътя на Промяната и по-доброто Настояще?

  1. Първото и най-важно е да фокусираш мислите си към това, което искаш, а не към това, което не искаш.  Защото когато мислим за това, което не искаме, привличаме хора и ситуации, които да ни доказват, че ще се случи нежеланото. Просто мисли за това, което искаш да бъде и което ще те направи щастлив.
  2. Второ – разчупи ежедневието и рутината. Започни от малките неща. Минавай по различни пътища, когато отиваш на работа. Вземи си вместо просто кафе – капучино. Разнообрази се, създай си сам малки и различни емоции, които ще помогнат да пожелаеш по-големите промени, за които в момента не си сигурен, че искаш.
  3. Трето – позволявай си да чувстваш. Ако не се чувстваш добре – позволи си го. Ако ти се плаче, поплачи си… В това няма нищо лошо. Оставяйки да изживееш собствените си чувства, оставяш себе си да бъдеш такъв, какъвто си. Без бариери, без ограничения, просто смъкваш товара и позволяваш да се излее това, което ти тежи.

Как да заглушим ума? И как да чуем Сърцето?

Ако си готов да се потопиш в океана на собствените си емоции и страхове, намирайки най-добрия път към своите мечти…значи е време да се присъединиш към Инсайт I.

Пътуване към самия себе си и към това, за което мечтае Сърцето…

ИНСАЙТ е семинар за всеки, който се интересува от себе си. Място, където се получават поредица от осъзнавания и прозрения за това как управляваме и участваме в живота си, за моделите, според които живеем. Тридневно пространство, в което изцяло можем да си позволим да се обърнем към себе си да изследваме как се ограничаваме и създаваме изкуствени граници за възможностите, които съществуват.

Попитайте ваши познати, близки и приятели за тяхното преживяване в Инсайт семинарите. Те най-добре ще ви насочат дали това ще е нещо полезно и приятно за вас.Инсайт I: Семинарът на пробуждащото се сърце

Как да заглушим ума? И как да чуем Сърцето?

Заповядайте на семинара Инсайт I – четиридневно пространство, което е посветено на нас самите, на нашия център и на баланса, който ще ни даде всички отговори и ще ни покаже най-добрите пътища, по които да продължим.

  • Oтстъпки в цената за студенти, пенсионери и групи участници от една фирма
  • За запазване на билети и въпроси, може да се свързвате с нас на 0897 201 215

 

  

Как да заглушим ума? И как да чуем Сърцето?  
Сподели с приятели: