Ние живеем живота, който сме си избрали

Изпитвали ли сте някога усещането, че вашият живот е прекалено зависим от шефовете или клиентите ви, от политиците, от обстоятелствата или че просто не ви достига малко късмет?

Е, мнозина може и да се изненадат, но ето каква е истината: всички ние, без значение какво сме постигнали, в момента живеем живот, който е следствие от собствения ни избор.

Вероятно ще попитате: Как така, аз не съм избрал да работя настоящата си работа? Имах съвсем други планове, мечти …

Да, истината е, че не става въпрос за някакъв еднократен, фундаментален избор, който направен веднъж, да направлява живота ни завинаги.

Никой не си казва например: „Ще се преместя да живея в София и през следващите пет години ще бъда сервитьор в еди-кой си ресторант, докато чакам да дойде моят час и да постигна мечтите си.“ Нито съм чувал някой да е обявил: „Ще се оженя за ужасна личност и ще живеем заедно дълги години без любов, само заради децата …“.

Ние живеем живота, който сме си избрали

Не. Изборите, които управляват живота ни, се правят ежедневно, или дори във всеки изминал час и всяка секунда. И често именно тези малки ежедневни избори променят дори посоката, която сме се опитали да заложим с гръмки изявления за това, как ще променим живота си.

Всеки малък избор, който правим, има своето значение:

Ще опитаме ли нещо ново, или ще продължим да се ограничаваме до сигурното и добре познатото?

Ще рискуваме ли, или ще се задоволим с това, което вече имаме?

Ще се отдадем ли на страхотно ново преживяване, или ще продължим да съзерцаваме това, което „ни дават“ по телевизора?

Ще се оставим ли на сърцето да ни води, или ще се предадем на страха?

В основата на всички тези избори е въпросът: Ще направим ли това, което наистина искаме, или ще изберем това, което ни е удобно. А отговорът е, че за съжаление, най-често повечето хора избират удобството и остават в зоната на комфорт.

И този избор не се прави с гръмки изказвания, а тихомълком – чрез малките ежедневни решения, при които се придържаме към познатото и сигурното.

Именно така, прекарвайки целия си живот в избори между комфорта и риска, днес ние сме получили живота, който имаме. И това се дължи на собствените ни решения.

Ако търсите променя в живота си и искате да откриете онази вътрешна енергия, която ще ви помогне да направите правилните избори за своето бъдеще, елате на

„Инсайт I: Семинарът на пробуждащото се сърце“.

На него ще се научите да живеете своя живот с удовлетворение и в хармония със собствените си цели и с мечтите си, да бъдете отворени за новите възможности и да общувате пълноценно с околните.

Повече информация тук.

Очакваме ви!

 Инсайт I: Семинарът на пробуждащото се сърце

Ние живеем живота, който сме си избрали

Заповядайте на семинара Инсайт I – четиридневно пространство, което е посветено на нас самите, на нашия център и на баланса, който ще ни даде всички отговори и ще ни покаже най-добрите пътища, по които да продължим.

  • Oтстъпки в цената за студенти, пенсионери и групи участници от една фирма
  • За запазване на билети и въпроси, може да се свързвате с нас на 0897 201 215

 

  

Ние живеем живота, който сме си избрали  
Сподели с приятели: