„Но“ – двете букви, които ограничават живота ни

„Но“ – това е една малка спъваща дума от две букви, която владее живота на толкова много хора. Тези две букви са поели контрол върху езика ни и ежедневно ни насърчават да се самозалъгваме и да се ограничаваме без дори да го осъзнаваме.

„Можех да постигна толкова много, НО обстоятелствата не бяха на моя страна“ – колко често слушаме различни производни на този израз?

От едната страна на вездесъщото НО обикновено са хубавите възможности. Нещата, които биха могли да променят живота ни. От другата – ограниченията и пречките, които нашето подсъзнание често ни представя като „обективната реалност“. То сякаш ни казва: „Забравете добре – звучащите доводи в началото, защото реалността е друга и сега ще ви я разясня“.

Но доводите и оправданията след вашето НО са също толкова реални, колкото и всички позитивни възможности, които ние сме премахнали използвайки една единствена кратка думичка.

Ако само нея я нямаше, толкова много ограничения биха изчезнали и толкова по-свободни бихме се почувствали да живеем своя живот по най-добрия начин, съобразно собствените си цели и ценности.

А когато успеем да се справим с НО, обикновено се появяват и неговите най-добри приятели – „само ако“ и „опитах“.

Само ако не бяхме прекалено заети, прекалено изморени, бедни, онеправдани или затруднени по някакъв друг начин (всеки може да добави оправданията, които той е свикнал да използва).

НО е прекрасен пример за това, че собствените ни думи могат да направляват живота ни и да влияят на неговата посока, без дори да осъзнаваме това.

Ако наистина искате да се освободите от своите НО-та и да постигнете осъзнат контрол върху живота си и неговата посока, включете се в

„Инсайт I: Семинарът на пробуждащото се сърце“.

Събитието ще се проведе в София от 24 до 27 февруари и във Варна от 24 до 27 март и ще обедини нестандартни обучителни практики, комбиниращи лекции, преживявания и общуване в по-малки и по-големи групи.

Присъединете се към нас, за да се научите как да направлявате живота си в желаната от вас посока, да се освободите от ненужните ограничения, да създавате пълноценни взаимоотношения с околните и да бъдете в мир със себе си.

За повече информация, вижте тук.

 

Над 300 човека се довериха и присъстваха на семинара Инсайт 1 през юли тази година в София! Следващата възможност да преживеете образователния семинар Инсайт 1 е 20-23 октомври 2017 г. в х-л Експо гр.София.Какво означава Инсайт (Insight (англ.)) – това е осъзнаване, прозрение, интуиция

ИНСАЙТ е семинар за всеки, който се интересува от себе си. Място, където се получават поредица от осъзнавания и прозрения за това как управляваме и участваме в живота си, за моделите, според които живеем. Тридневно пространство, в което изцяло можем да си позволим да се обърнем към себе си да изследваме как се ограничаваме и създаваме изкуствени граници за възможностите, които съществуват.

Попитайте ваши познати, близки и приятели за тяхното преживяване в Инсайт семинарите. Те най-добре ще ви насочат дали това ще е нещо полезно и приятно за вас.

Как работи ИНСАЙТ?

ИНСАЙТ е учене чрез преживяване. Адресирано е към цялостната човешка същност – физическа, емоционална, мисловна, духовна. Използват се разнообразни обучителни методи: кратки презентации, визуализации, дискусии, игри, НЛП.


Промоционални цени до 30.09.2017

ПРОМО БИЛЕТ – 350лв. (вместо 390лв.) САМО до 30.09.2017! За да запазите предварително място, свържете се с нас на  тел: 0897 201 215.

За въпроси и записвания, може да се свържете с екипа ни също на имейл: registration@insightseminars-bg.org

Можете да закупите билети онлайн.

* Предвидени са отстъпки в цената за студенти, пенсионери и групи участници от една фирма.

вижте ни във Facebook | разгледайте събитиетоТази статия е прочетена: 4947 пъти

 

Може би ще ви хареса: