„Но“ – двете букви, които ограничават живота ни

„Но“ – това е една малка спъваща дума от две букви, която владее живота на толкова много хора. Тези две букви са поели контрол върху езика ни и ежедневно ни насърчават да се самозалъгваме и да се ограничаваме без дори да го осъзнаваме.

„Можех да постигна толкова много, НО обстоятелствата не бяха на моя страна“ – колко често слушаме различни производни на този израз?

„Но“ - двете букви, които ограничават живота ни

От едната страна на вездесъщото НО обикновено са хубавите възможности. Нещата, които биха могли да променят живота ни. От другата – ограниченията и пречките, които нашето подсъзнание често ни представя като „обективната реалност“. То сякаш ни казва: „Забравете добре – звучащите доводи в началото, защото реалността е друга и сега ще ви я разясня“.

Но доводите и оправданията след вашето НО са също толкова реални, колкото и всички позитивни възможности, които ние сме премахнали използвайки една единствена кратка думичка.

Ако само нея я нямаше, толкова много ограничения биха изчезнали и толкова по-свободни бихме се почувствали да живеем своя живот по най-добрия начин, съобразно собствените си цели и ценности.

А когато успеем да се справим с НО, обикновено се появяват и неговите най-добри приятели – „само ако“ и „опитах“.

Само ако не бяхме прекалено заети, прекалено изморени, бедни, онеправдани или затруднени по някакъв друг начин (всеки може да добави оправданията, които той е свикнал да използва).

НО е прекрасен пример за това, че собствените ни думи могат да направляват живота ни и да влияят на неговата посока, без дори да осъзнаваме това.

Ако наистина искате да се освободите от своите НО-та и да постигнете осъзнат контрол върху живота си и неговата посока, включете се в

„Но“ - двете букви, които ограничават живота ни

„Инсайт I: Семинарът на пробуждащото се сърце“.

Присъединете се към нас, за да се научите как да направлявате живота си в желаната от вас посока, да се освободите от ненужните ограничения, да създавате пълноценни взаимоотношения с околните и да бъдете в мир със себе си.

За повече информация, вижте тук.

 Инсайт I: Семинарът на пробуждащото се сърце

„Но“ - двете букви, които ограничават живота ни

Заповядайте на семинара Инсайт I – четиридневно пространство, което е посветено на нас самите, на нашия център и на баланса, който ще ни даде всички отговори и ще ни покаже най-добрите пътища, по които да продължим.

  • Oтстъпки в цената за студенти, пенсионери и групи участници от една фирма
  • За запазване на билети и въпроси, може да се свързвате с нас на 0897 201 215

 

  

„Но“ - двете букви, които ограничават живота ни  
Сподели с приятели: