Съзидателната енергия на постиженията

Макар и вътрешната енергия на телата ни все още да се смята за екзотична тематика от мнозина в Западния свят, тя има огромно влияние върху живота ни. Всъщност, в източната философия движението на енергията в човешкото тяло от хилядолетия се изучава също толкова прецизно, колкото например движението на флуидите се изучава от медицината на запад.

Протичащото в момента всеобхватно проникване между различните култури на Изток и на Запад, води до това, че мъдростта на всяка от двете страни се изследва и усвоява от другата. Някои западни доктори вече използват различни методи за изучаване на енергийните меридиани в човешкото тяло и движението на тази енергия.

Съзидателната енергия на постиженията

В тази статия ще се спрем на движението на един конкретен тип енергия в тялото ни. Става въпрос за енергията на съзиданието и постиженията.

В нашите тела има много други типове енергия, но тази е от особено значение по същия начин, по който в телата ни съществуват множество различни флуиди, но всичките нямат значението, което има кръвта. Ще се спрем на енергията на постиженията защото тя е най-тясно обвързана с осъществяването на нашите мечти.

Тя е изключително мощна и може да бъде усетена също като сексуална енергия – както в рекреативния, така и в прокреативния смисъл или като духовна енергия. Както една определена енергия в нашето тяло може да бъде наречена както страх, така и вълнение, по същия начин и енергията на постиженията може да бъде наречена по различни начини.

Как да я разпознаем?

Тя се появява в долната част на тялото (в зона, намираща се близко до половите органи) и от там се разпростира в цялото тяло. Тя е изключително мощна и може да ни повлияе дори и само докато си мислим за нея.

В общия случай енергията на постиженията отива към мозъка, който я насочва подобно на малък рул, който може да управлява огромен кораб и да избира в каква посока да го насочи. Енергията на съзиданието се заражда в долната точка на тялото, преминава през зоната на стомаха, където получава повече сила, придвижва се нагоре към гръдния кош, фокусира се, превръща се в страст и достига мозъка, където подобно на джин от вълшебна лампа просто пита „Какво трябва да направя?“.

Този процес може да протече и в обратна посока. Мозъкът може да определи задача и да повика на помощ енергията на постиженията, която да се яви пред него.

С този толкова мощен енергиен поток, насочен към целта, е лесно да бъдат постигнати нашите мечти. При това – като просто се забавляваме. Въпреки това мнозина не се чувстват по подобен начин и не се възползват от пълния потенциал на тази съзидателна енергия. Причината е в дългогодишните стереотипи в обществото ни, насочени към източника на тази енергия.

Семинарите Инсайт дават насока как да разгърнете потенциала на тази мощна вътрешна енергия и да я използвате за да постигнете своите мечти, как да събуждате и да контролирате своята съзидателна вътрешна енергия и да се възползвате максимално от нея.Инсайт I: Семинарът на пробуждащото се сърце

Съзидателната енергия на постиженията

Заповядайте на семинара Инсайт I – четиридневно пространство, което е посветено на нас самите, на нашия център и на баланса, който ще ни даде всички отговори и ще ни покаже най-добрите пътища, по които да продължим.

  • Oтстъпки в цената за студенти, пенсионери и групи участници от една фирма
  • За запазване на билети и въпроси, може да се свързвате с нас на 0897 201 215

 

  

Съзидателната енергия на постиженията  
Сподели с приятели: