Щастието – въпрос на късмет или на позитивно мислене?

Често търсим отговорите на онези въпроси, които сякаш все ни убягват. Отговорите, които не вървят с гаранция, че това е самата истина…

Напоследък темата за щастието за много от нас стои на дневен ред – дали щастието е  въпрос на късмет или просто на правилно, позитивно мислене? И дали всъщност, е здравословно да се „програмираш“ да мислиш позитивно? Това не е ли някакво ментално излъгване за нещо, което всъщност не мислим и не чувстваме?

Едно, обаче, е сигурно. Всеки от нас би се чувствал в пъти по-добре, ако се настрои на вълната на позитивността и случване на щастието. Дори в себе си да има известни съмнения. Все отнякъде трябва да тръгнем. Всяка промяна започва с първата крачка.

И тъй като ежедневието ни е безкрайно динамично, ето две бързи техники, които да ни настроят на позитивна и щастлива вълна:

1. Разбери какво наистина искаш и отпращай своите точни послания към Вселената. Колебливостта не помага в осъществяване на цели, още по-малко на мечти. Колкото повече не знаем какво искаме, толкова повече към нас ще идват неща, които не ни удовлетворяват. Изяснявайки се със себе си и това, което наистина иска вътрешното ни Аз, ще знаем какво да визуализираме с точност.

Колкото по-ясно си представяме нещо, толкова по-сигурно е, че ще го привлечем към нас. Точно такова, каквото го искаме.

2. Замени мислите за реалността, която не ти харесва с мисли за онази реалност, която ще ти носи вътрешно щастие.

Много често, ние хората, се фокусираме върху това, което се случва в момента и ако то е с негативен заряд, емоциите в нас се превръщат в огромна лавина от неприятни усещания. Но вместо да се фокусираме върху тях, по-добре би било да мислим, че дадена ситуация може да има много по-добър развой, точно такъв, какъвто ни се иска.

Това би създало хубаво усещане в нас, което от своя страна повдига вибрацията и изпраща към Вселената положителни сигнали.

3. Оставям точка номер три на теб. Ще се радваме да споделиш техника, която ти помага да привличаш все повече щастие в живота си. Очакваме твоите коментари под статията.

Най-интересните, ще споделим в официалната ни фейсбук страница. 🙂

Човек има нужда от здравословна среда, която да му предостави нужната енергия за стигане до същината. Позволи си да получиш повече яснота, чрез семинара Инсайт I…



Инсайт I: Семинарът на пробуждащото се сърце

Щастието – въпрос на късмет или на позитивно мислене?

Заповядайте на семинара Инсайт I – четиридневно пространство, което е посветено на нас самите, на нашия център и на баланса, който ще ни даде всички отговори и ще ни покаже най-добрите пътища, по които да продължим.

  • Oтстъпки в цената за студенти, пенсионери и групи участници от една фирма
  • За запазване на билети и въпроси, може да се свързвате с нас на 0897 201 215

 

 



 

Щастието – въпрос на късмет или на позитивно мислене?  
Сподели с приятели: