Фасилитатори

Инсайт фасилитаторите имат различно образование и призвание в живота: от доктори на науките до учители, от бизнес консултанти до актьори, от известни автори до собственици на бизнес, от експерти в създаване на корпоративен успех до експерти по комуникация, лидерство и управление на конфликти.

Всеки член на нашия екип е ангажиран със своята лична трансформация и тази на света и всички те вярват в силата на сърцето.

 

Фасилитатори

Василио Кристо

Преподавател с повече от 25 години международен опит, Василио Кристо подкрепя и мотивира хора и компании да постигат своите цели, да подобрят личните и професионалните си взаимоотношения и да повишат качеството си на живот. Работата му е докоснала повече от 30 000 души в различни страни.

Василио Кристо работи с Инсайт семинари още от създаването им през 1978 г. в САЩ и с Инсайт Иберо-Америка от зараждането на организацията през 80-те. Той е старши фасилитатор на всички нива от Инсайт семинарите.

Василио е съдружник и обучител в “INFOVA” “ El instituto de   Formacion Avansada SL” – компания, базирана в Испания и специализирана в разработването и фасилитирането на бизнес тренинги като тиймбилдинг, тренинг за лидерство, управление на промени, преговори и убеждаване, развитие на ефективна комуникация и други курсове, предназначени за специфичните нужди на различни фирми и организации.

Също така предоставя коучинг и лично консултиране на индивидуално ниво за всеки, който има нужда от повече яснота и различни подходи към определен проблем или тема.

 

Фасилитатори

Мери Ан Съмървил

Мери Ан е иноватор в областта на комуникациите и ученето чрез преживяване. Разработва специални програми за екипи и организации, които искат да развиват уменията и стратегиите, необходими им да работят ефективно в бързопроменяща се, културно разнообразна, глобална работна среда.

Тя е водещ фасилитатор и структурен консултант на Семинари Инсайт. За последните 7 години работи в Triad Consulting, провеждайки курсове по Управление на проблемни разговори за много корпорации като Honda, HP, Xilinx, BP, Conoco, and CIBC.

Мери Ан фасилитира и семинари за хора, които страдат от терминални заболявания, техните близки и хората, които се грижат за тях. Тя е и основател на едно от първите училища-родителски коооперативи в САЩ.

Мери Ан има бакалавърска степен по психология и е магистър духовни науки. Живее в Санта Барбара и в момента работи по първата си книга.

 

Фасилитатори

Джо Хъбард

Джо Хъбард посвещава последните 25 години на фасилитиране на мотивационни, личностни и бизнес семинари, както и на стратегическо планиране за компании и хора по цял свят. От отделни личности до спортни отбори и големи корпорации, Джо помага на хората да намерят своята посока, да я следват, да постигат целите си и да откриват удовлетворение и щастие.

Като партньор и изпълнителен консултант в McGhee Productivity, Джо предоставя консултантски и образователни услуги на компании и им помага да увеличат продуктивността си, да подобрят комуникацията и качеството на живота.

В момента Джо е член на Борда на директорите и предоставя своето време на доброволни начала като президент и изпълнителен директор на Семинари Инсайт. Също така той е член на Борда на директорите на Фондация EduCare, чиято мисия е да вдъхновява и подкрепя млади хора, така че те да се превърнат в отговорни хора, състрадателни лидери и да изживяват своите мечти.

 

Фасилитатори

Питър Фелсман

Питър се среща с Инсайт на 16-годишна възраст и фасилитира Инсайт семинари в цял свят от 20-годишен. Питър има повече от 15 години опит във фасилитирането на личностни и професионални семинари, тренинги за разрешаване на конфликти, бизнес консултиране.

Питър има богат опит като консултант по подобряване на резултатите на високо ниво атлети и консултант по увеличаване на продуктивността с компании от Fortune 100.

Питър посвещава значителна част от времето си на благотворителни организации, работещи с болници и домове за сираци, семейства в нужда, възрастни хора в домове, бездомни хора и терминално болни. Питър говори свободно испански, португалски, италиански и английски.

 

Фасилитатори

Витали Фомин

От участието в своя първи семинар през 1993, Витали работи за развиването на Инсайт общността в Русия. Той фасилитира семинари Инсайт I, II и III за възрастни, както и младежки Инсайт програми.

Витали завършва психология в City University, а понастоящем е в магистърска програма, като част от която прави изследвания върху копинг механизмите. Води семинари и уъркшопи за студенти, широката публика и местни корпорации.

 

Фасилитатори

Дейл Китчъл

Дейл завършва Приложна психология в University of Santa Monica, САЩ и в момента работи по своята първа книга, която ще включва преживявания и размисли от работата му с много хора от различни държави и култури.

Дейл фасилитира Инсайт II и ко-фасилитира 12-месечната лидерска програма. Също така той създава и води различни семинари и работи с хора и организации, като фокусът му е върху изграждане на екипи, лидерство, личностно развитие и управление на времето.

 

Фасилитатори

Дейвид Рейнър

Дейвид започва своята дългогодишна връзка с Инсайт през 1978 г. на крехката възраст от 17 години, когато за първи път участва в Инсайт I. Започва да фасилитира Инсайт семинари през 1982 г., работейки основно с тийнейджъри.

Своята кариера извън Инсайт започва като актьор, но скоро се преориентира към писане на сценарии и режисура. Заедно с Мартин Лорънс копродуцира „Тънката граница между любовта и омразата“. Официалният му режисьорски дебют е с комедията „Trippin” (October Films), последвана от още една – ‘Whatever It Takes’ (Columbia/Phoenix Pictures).

Заедно с успехите във филмовата си кариера, 25 години и стотици семинари по-късно, Дейвид продължава да фасилитира Инсайт семинари за възрастни, тийнейджъри и деца по целия свят.