Питър Фелсман

Питър Фелсман

Питър Фелсман

Танцуващият Играещ Човек/Dancing Homo Ludens

„Почитайте думата си, както почитате себе си.“

Питър е консултант и коуч с над 30 годишен опит в областта на културната промяна, продуктивност, изграждане на екипи, постигане на цели, комуникация, лидерство и фасилитиране на бизнес семинари. Понастоящем живее в Мексико. Основател е на Perform Productivity Solutions. Отговаря за обученията за Латинска Америка на Thrive Global – последната компания на Ариана Хъфингтън, чиято мисия е да помага на топ лидерите в света, най-големите компании и общности да отключат потенциала си, като подобрят благосъстоянието си. Говори свободно испански, английски, италиански и португалски език. Kакто и „семинарен“ български. С детайлни познания за междукултурните различия. Завършва първия си Инсайт, когато е 16 годишен, а на 20 вече фасилитира Инсайт семинари за възрастни и тийнейджъри на 3 езика. Работи с еднаква страст с топ мениджъри и Fortune 500 компании, както и с тийнейджъри, които тепърва поемат по своя път. Успешно консултира елитни спортисти и е съосновател на Performance Enhancement Institute в Аржентина, който се фокусира върху представянето и професионалните цели на топ футболистите.

Голяма част от времето си Питър посвещава на благотворителни организации, свързани с подкрепа на млади хора от общности с ниски доходи, бездомни, терминално болни, деца в сиропиталища и възрастни хора. Член е на борда на директорите на фондация EduCare и местен представител на HeartFelt Foundation.

Нужно е да го видиш само веднъж, за да разбереш, че ще остане завинаги в сърцето ти. Всеотдаен баща и съпруг. Вдъхновяващ, провокативен, с тънко чувство за хумор, с впечатляваща лекота и същевременно мъдрост и плътност. Присъствието му е толкова силно, че средството за комуникация няма значение – посланието му те докосва със същия интензитет и отчетливост, независимо дали се намира на 10 000 мили разстояние или е пред теб. Деен, активен, многопластов и комплексен, трудно можеш да си представиш да не прави нищо. Блестящ импровизатор, който владее играта на живота.

Да учиш с Питър означава:

  • Да си позволиш да изпитваш състрадание и милост към себе си в трудни и важни ситуации.
  • Да си готов във всеки момент да адресираш всяко нещо с честност и любов.
  • Да интегрираш в себе си избора да служиш безусловно, защото знаеш, че това е най-висшата форма на любов и да разбираш, че винаги имаш силата да бъдеш светлина за младите хора и всички, които са се загубили по пътя.

ИНСАЙТ е семинар за всеки, който се интересува от себе си. Място, където се получават поредица от осъзнавания и прозрения за това как управляваме и участваме в живота си, за моделите, според които живеем. Тридневно пространство, в което изцяло можем да си позволим да се обърнем към себе си да изследваме как се ограничаваме и създаваме изкуствени граници за възможностите, които съществуват.

Попитайте ваши познати, близки и приятели за тяхното преживяване в Инсайт семинарите. Те най-добре ще ви насочат дали това ще е нещо полезно и приятно за вас.

Инсайт I