Джей Сю Гарсия

Джей Сю Гарсия

Джей Сю Гарсия

Танцуващият с Духа/ Dancing with the Spirit

„Любовта, успехът и щастието са извън комфортната зона. Затова споделяй повече от себе си със света и действай. Намерението създава методите.“

Джей Сю Гарсия е американски филмов и телевизионен актьор и продуцент. Първият му филм е Кошмари на Елм стрийт (1984), след което играе в Gotcha (1985), Slaves of New York (1989), Vampire in Brooklyn (1995), Traffic (2000) и много други. Влиза в ролята на революционера Че Гевара във филма на Анди Гарсия „Изгубеният град“. Автор e на книгата „The Love of a Master”, в която разказва за 26-те години от живота си, които прекарва като ученик и последовател на J-R. Управлява продуцентската компания Scott J-R Productions.

Приятел, личен асистент, бодигард и шофьор на създателя на Инсайт Семинари Джон Роджър от 1988-а до смъртта му през 2014-а. Безусловно служи в пълния смисъл на думата. Усмивката не слиза от лицето му. Трябва да разберете, казва той, че често J-R променя решенията си и ти трябва да бъдеш готов и да действаш „като че ли“, т.е. все едно планът е същият, но всеки миг може да се промени. Винаги готов с план Б и то не, защото го е подготвял дълго преди това, а защото обича живота и се вслушва в знаците му. Ако някой може да те извади от зоната ти на комфорт, това е той. Ако някой може да ти помогне да се справиш със сценичната си треска от говорене пред публика, това определено е той. Истински ще се изненадаш на какви неща си способен в негово присъствие. Харизматичен, открит, интуитивен и с невероятно чувство за хумор, Джей Сю провокира, маха граници, разширява присъствието ти. Зоната на комфорт не е неговата зона. Няма да бъде и твоята за дълго. Защото само извън нея можеш да танцуваш в пълен синхрон с духа и да се свържеш с интуицията си.

Да учиш с Джей Сю означава:

  • Да си влюбен в живота и да си готов да си партнираш с него във всяка ситуация.
  • Да осъзнаеш, че липсата на сценарий е най-добрият сценарий.
  • Да избереш да бъдеш свободен през вярата, че най-доброто от теб във всеки един момент е извън зоната ти на комфорт.

ИНСАЙТ е семинар за всеки, който се интересува от себе си. Място, където се получават поредица от осъзнавания и прозрения за това как управляваме и участваме в живота си, за моделите, според които живеем. Тридневно пространство, в което изцяло можем да си позволим да се обърнем към себе си да изследваме как се ограничаваме и създаваме изкуствени граници за възможностите, които съществуват.

Попитайте ваши познати, близки и приятели за тяхното преживяване в Инсайт семинарите. Те най-добре ще ви насочат дали това ще е нещо полезно и приятно за вас.

Инсайт I