Витали Фомин

Витали Фомин

Витали Фомин

Любимецът на младостта/The Youth’s Favourite

Витали е единственият фасилитатор на Инсайт Семинари от Русия. Роден е в гр. Омск, югозападната част на Сибир. Завършва психология в City University и като част от магистърската програма прави изследвания върху коупинг механизмите. Женен, с две деца. Завършва Инсайт I през 1993 г., а през 1998-а и Инсайт IV в Лос Анджелис. През 2000-та година участва в Инсайт програма за развитие на лидерския потенциал в Лондон. От 2002 г. е водещ фасилитатор на Инсайт. Фасилитира Инсайт Семинари I, II и III за възрастни, както и семинари Инсайт за деца и тийнейджъри в Русия, България и Венецуела. Прави презентации в Кипър, Лондон и САЩ. Води семинари и уъркшопи за студенти, широката публика и местни корпорации.

Витали е заряд и емоция в действие. Съчетава блестяща подготовка и талант за импровизация. Дава частица от себе си във всичко, което прави. Увлича. Когато фасилитира е режисьор, сценарист и главно действащо лице на сцената на посланието, което отправя. И в същото време присъства изцяло за теб. Малчуганите и тийнейджърите го обожават, а той ги нарича „моите деца“. Възрастните го харесват, защото провокира младежкия им дух. Неговата артистичност и отдаденост създават пространство, в което чрез музиката, танца и играта ти съвсем естествено избираш да бъдеш свободен и да живееш в любов. Защото нищо по-малко от това вече не ти е достатъчно.

Да учиш с Витали означава:

  • Да живееш от място на благодарност и да осъзнаваш, че да предадеш нататък е твоят достъп до изобилието на вселената.
  • Да разбираш, че свободата и любовта са личен избор във всеки един момент, където и да си.
  • Да знаеш, че имаш вътрешната сила да запалиш искрата в себе си и другите и твоя е отговорността да я запазиш и да се грижиш за нея.

ИНСАЙТ е семинар за всеки, който се интересува от себе си. Място, където се получават поредица от осъзнавания и прозрения за това как управляваме и участваме в живота си, за моделите, според които живеем. Тридневно пространство, в което изцяло можем да си позволим да се обърнем към себе си да изследваме как се ограничаваме и създаваме изкуствени граници за възможностите, които съществуват.

Попитайте ваши познати, близки и приятели за тяхното преживяване в Инсайт семинарите. Те най-добре ще ви насочат дали това ще е нещо полезно и приятно за вас.

Инсайт I