Мери Ан Самървил

Мери Ан Самървил

Мери Ан Самървил

Майсторът на всички Майстори/The Meta Master

„За да имаме пълноценни взаимоотношения с другите, първо трябва да имаме пълноценна връзка със себе си.“

Мери Ан е обучител, лектор, консултант, бизнес коуч и създател на образователни програми. Има бакалавърска степен по психология, магистърска степен по теология и е сертифициран коуч от Behavioral Coaching Institute. Над 30 години тя помага на клиентите си да формират визия, разширят лидерския си потенциал, да комуникират автентично и достъпят вътрешната мъдрост на всеки член на организацията си, за да постигнат забележителни резултати. Фасилитатор и създател на новата програма на Инсайт – Мастър клас – тримесечна програма за всички, които искат да живеят от позицията на центрирано в сърцето си майсторство. Изключителен професионалист в областта на немислимите преговори, който с твърдост и финес превежда страните от невъзможното към успеха с „печалба“ за всички. Интегрира в портфолиото си от умения най-съвременни изследвания и практики от невронауката. Експерт в създаването и фасилитирането на гъвкави обучителни инициативи, които прилага във Fortune 500 компании в САЩ, Канада, Европа и Австралия. Нейна страст е постигането на успех и благосъстояние в организациите чрез подобряване на комуникацията и достъп до уникалните ресурси и умения на лидерите и екипите.

Присъствието ѝ се отличава с яснота, любов, хумор и изключителна дълбочина. Изпълнителен директор по майсторството с отпечатък върху всеки в Инсайт, който се е докоснал до нея. Човекът, който с всеобхватна точност съзира майстора в теб и те превежда до там, където вече имаш сърце да го видиш. Притежател на ключовете за вратата към интуицията и вдъхновението.

Да учиш с Мери Ан означава:

  • Да осъзнаеш, че всичко, във всеки един момент е комуникация и да овладееш изкуството да комуникираш осъзнато.
  • Да получиш ключовете към себепознанието.
  • Да разгърнеш личния си потенциал през вътрешното майсторство.

ИНСАЙТ е семинар за всеки, който се интересува от себе си. Място, където се получават поредица от осъзнавания и прозрения за това как управляваме и участваме в живота си, за моделите, според които живеем. Тридневно пространство, в което изцяло можем да си позволим да се обърнем към себе си да изследваме как се ограничаваме и създаваме изкуствени граници за възможностите, които съществуват.

Попитайте ваши познати, близки и приятели за тяхното преживяване в Инсайт семинарите. Те най-добре ще ви насочат дали това ще е нещо полезно и приятно за вас.

Инсайт I