Дейл Китчъл

Дейл Китчъл

Дейл Китчъл

Гласът на любовта/The Voice of Love

„Когато един се въздига, всички се въздигаме.”

Дейл Китчъл е консултант, фасилитатор, коуч и обучител в областта на продуктивността, управление на промяната, развитие на екипи. Завършва приложна психология в University of Santa Monica, САЩ. Консултира компании и хора. Въвлечен е в дейността на Инсайт Семинари повече от 20 години, изпълнявайки различни роли и подкрепяйки глобалната общност. Фасилитира Инсайт II и е ключова част от екипа на Инсайт IV.

С изключително чувство за хумор и завидна лекота на общуване, Дейл бързо установява контакт с аудиторията и се превръща в един от любимците ѝ. Твоят вътрешен глас няма как да остане тих и плах в негово присъствие, защото той определено знае как да го събуди и да го направи най-силния ти съюзник. Ако пък си от хората, които смятат, че уроците непременно са свързани с трудности и болка, ще се изненадаш приятно – ученето в любов и ученето през любовта и забавлението са запазена марка на Дейл. И не се учудвай, ако след среща с Дейл се влюбиш в цветните шарени чорапи. Това е сигурен знак, че неговата виталност, любопитство и празнуване на живота са станали част от теб.

Да учиш с Дейл означава:

  • Да се научиш да управляваш вътрешния и физическия си глас и да изразяваш своята автентичност.
  • Да владееш аудиторията, показвайки своята любов, съпричастност, нежност и сила.
  • Да умееш да живееш и работиш с лекота и радост, в забавление и удовлетворение от себе си.

ИНСАЙТ е семинар за всеки, който се интересува от себе си. Място, където се получават поредица от осъзнавания и прозрения за това как управляваме и участваме в живота си, за моделите, според които живеем. Тридневно пространство, в което изцяло можем да си позволим да се обърнем към себе си да изследваме как се ограничаваме и създаваме изкуствени граници за възможностите, които съществуват.

Попитайте ваши познати, близки и приятели за тяхното преживяване в Инсайт семинарите. Те най-добре ще ви насочат дали това ще е нещо полезно и приятно за вас.

Инсайт I