Василио Христо

Василио Христо

Василио Христо

Мъдрецът Създател/The Wise Creator

„Ние не се влюбваме в някого, влюбваме се в това, в което ние се превръщаме, когато сме с този човек.“

Василио е консултант и коуч, занимава се активно с процесите на трансформация и индивидуално постигане на цели. Подкрепя и мотивира хора и компании да подобрят личните и професионалните си взаимоотношения и да повишат качеството си на живот. Посветил е работата си на изследване на човешкия потенциал във всичките му аспекти. Комбинира знания, методологии и техники от различни области – наука, психология, емоционална интелигентност, невро-лингвистично програмиране и изкуство – създавайки изчерпателна и интегрирана база за уникалността си, която споделя със света. Завършва психология в Санта Моника, Калифорния, има бакалавърска степен по изящни изкуства от University of South Florida, САЩ. Съдружник и обучител в “INFOVA” “El instituto de Formacion Avansada SL” – компания, базирана в Испания и специализирана в разработването и фасилитирането на бизнес обучения за изграждане на екипи, лидерство, управление на промени, преговори и убеждаване, развитие на ефективна комуникация. Повече от 30 години е част от Инсайт Семинари – работи с организацията в САЩ още от нейното създаване през 1978 г. и с Инсайт Иберо-Америка от 80-те години на 20-ти век. Фасилитира Инсайт I, II и III и е в лидерския екип на Инсайт IV. Работата му е докоснала повече от 33 000 души в различни страни.

Работи с хората с прецизността на майстор, изпод чиито ръце се появява произведение на изящното изкуство – с дълбочина, търпение, любов и ентусиазъм.

Накратко, Василио е… институция. Сборът от годините, през които е живял на различни места е по-голям от реалната му възраст, но този математически абсурд няма значение, когато става въпрос за един истински жив и търсещ дух. Създател. Творец. Най-мъдрият сред творците и най-творческият сред мъдреците. Отдаден на това, което прави с цялата си душа и сърце. Всеки път, когато погледнеш в очите му, виждаш искрата на въодушевлението и едно пламъче, онова пламъче, което ти подсказва, че е най-добре да очакваш … неочакваното.

Да учиш с Василио означава:

  • Да се свържеш с твореца в теб и да осъзнаеш силата да бъдеш създател.
  • Да използваш силата на метафората като средство да разбираш и най-сложните концепции.
  • Да преминаваш през живота с дълговечен ентусиазъм и вдъхновението на дете.

ИНСАЙТ е семинар за всеки, който се интересува от себе си. Място, където се получават поредица от осъзнавания и прозрения за това как управляваме и участваме в живота си, за моделите, според които живеем. Тридневно пространство, в което изцяло можем да си позволим да се обърнем към себе си да изследваме как се ограничаваме и създаваме изкуствени граници за възможностите, които съществуват.

Попитайте ваши познати, близки и приятели за тяхното преживяване в Инсайт семинарите. Те най-добре ще ви насочат дали това ще е нещо полезно и приятно за вас.

Инсайт I