Джоуи Хъбърд

Джоуи Хъбърд

Джоуи Хъбърд

Повелителят на Вселената/The Master of the Universe

„Най-силното ни оръжие е да изберем една мисъл пред друга.”

Джоуи Хъбърд посвещава последните 30 години на коучинга и фасилитирането на мотивационни семинари. Подпомага хора и организации да се справят с теми като стратегическо планиране и продуктивност, да подобрят живота, кариерата и бизнеса си. Подкрепя, от тийнейджъри в риск и хора с тежки заболявания до спортни отбори и големи корпорации, да открият посоката, да останат на пътя, да изпълнят целите си, да намерят смисъл и удовлетворение, да живеят щастливо и осъзнато. Израства в Лос Анджелис, успява да превъзмогне предизвикателствата и печели футболна стипендия за UCLA, а след това завършвa и UCSD. Има магистърска степен по психология и теология. Работил е като консултант и партньор в McGhee Productivity, специализирана в консултантски и образователни услуги за бизнеса. Основава Performance Enhancement Institute и повече от 14 години работи като мотивационен консултант, оперативен директор и коуч на футболните отбори LA Rams, USC и UNLV. Част е от борда на директорите и фасилитатор на EduCare Foundation, президент и изпълнителен директор на Ignite Good Foundation. Сред клиентите на Джоуи са значими организации от целия свят: Areva T&D UK, LTD., Microsoft, Boeing, PWC, GRIST, Cisco, Halliburton, Accenture и др. От 2015 г. е директор обучения на Thrive Global, чиято мисия е да помага на хората, топ лидерите в света, най-големите компании и общности да отключат потенциала и повишат представянето си като подобрят благосъстоянието си. Изпълнителен директор на Инсайт Семинари от 2013 г., изцяло на доброволен принцип, без заплата. Член на борда на директорите и Инсайт фасилитатор. Водещ фасилитатор на Инсайт IV. Запознава се със създателя на Инсайт Джон Роджър, когато е едва на 13. Започва да фасилитира тийн семинари, когато е все още тийнейджър, а на 21 влиза като фасилитатор на семинари за възрастни. И от тогава сърцето му е отдадено на тази кауза.

Каквото и да напишеш за Джоуи Хъбърд, трябва да го видиш, за да разбереш написаното. Това е човекът Вселена, необятен и магнетичен. Визионер. Ако може изобщо да бъде описан с три думи, той е мъдрост, любов и лекота. Ако е нужна само една дума, тя е приемане. Във всеки момент има силата да създаде пространство, в което се чувстваш приет и разбран. И от това място, респектиран от едновременната мекота и твърдост в погледа му, разбираш, че за да бъдеш истински щастлив, трябва да си достатъчно смел и честен да погледнеш дълбоко в себе си, да обикнеш всичките си страни и да избереш да живееш живот в интегритет. Да бъдеш в едно с действието, думата и мисълта си.

Да учиш с Джоуи означава:

  • Да изследваш себе си в света с безкомпромисна честност и открито да се изправиш пред твоето „предизвикателство“.
  • Да живееш от позицията на любов, разбирайки, че тя е врата към мъдростта и вътрешното знание.
  • Да усетиш благословията да бъдеш приет такъв какъвто си, без осъждане и очаквания. И да приемеш приемането на другия и различното.

ИНСАЙТ е семинар за всеки, който се интересува от себе си. Място, където се получават поредица от осъзнавания и прозрения за това как управляваме и участваме в живота си, за моделите, според които живеем. Тридневно пространство, в което изцяло можем да си позволим да се обърнем към себе си да изследваме как се ограничаваме и създаваме изкуствени граници за възможностите, които съществуват.

Попитайте ваши познати, близки и приятели за тяхното преживяване в Инсайт семинарите. Те най-добре ще ви насочат дали това ще е нещо полезно и приятно за вас.

Инсайт I