Дейвид Алън

Дейвид Алън

Дейвид Алън

Укротителят на мозъци/Brain Tamer

„Ако не обръщате достатъчно внимание на това, което има вашето внимание, то ще отнема повече от вашето внимание, отколкото реално заслужава.“

Дейвид Алън е американски консултант в областта на повишаване на продуктивността. Автор на няколко популярни книги по темата. Свързан е с Инсайт първо като участник, а след това и като фасилитатор. Инсайт го вдъхновява да се развива в това, в което наистина е добър и така създава бестселър методологията за лична ефективност GTD (Get Things Done) – система в 5 стъпки, която променя начина, по който човек управлява работата и живота си и слага ред в хаоса. Както той казва, GTD е за това как управляваме споразуменията със себе си и света, с нещата които правим и в които сме въвлечени. Всеки, изискващ от себе си професионалист, който е познал ада на вътрешното напрежение да даде максимума от себе си, с радост прегръща този съюзник. Ако искаш да освободиш пространство, в което да твориш, да създаваш нови идеи и да реализираш приоритетните за теб наистина големи цели и проекти, ти е нужен ум като вода. Ако искаш да имаш ум като вода, трябва да познаваш Дейвид.

Да учиш с Дейвид означава:

  • Да си възвърнеш властта върху информационния „потоп“.
  • Да получиш ноу-хау за избори и вземане на решения, което директно можеш да трансферираш в други области на живота.
  • Да освободиш пространство за истинските важните неща, като превърнеш ума си от лош „господар“ в добър „слуга“.

ИНСАЙТ е семинар за всеки, който се интересува от себе си. Място, където се получават поредица от осъзнавания и прозрения за това как управляваме и участваме в живота си, за моделите, според които живеем. Тридневно пространство, в което изцяло можем да си позволим да се обърнем към себе си да изследваме как се ограничаваме и създаваме изкуствени граници за възможностите, които съществуват.

Попитайте ваши познати, близки и приятели за тяхното преживяване в Инсайт семинарите. Те най-добре ще ви насочат дали това ще е нещо полезно и приятно за вас.

Инсайт I