Лесли Бойер

Лесли Бойер

Лесли Бойер

Прецизност с любов/The Loving Laser

„От най-ранна възраст знаех, че за мен съществува по-голямо преживяване на живота от това, което съм имала досега.“

Лесли Бойер се занимава с разработка на индивидуални и професионални програми за развитие над 25 години. Завършила е приложна психология в университета на Санта Моника, както и 5 годишна програма за духовна наука в Peace Theological Seminary в Лос Анджелис. Старши фасилитатор в Инсайт и водещ фасилитатор в Инсайт IV. Започва да работи с хора, които се стремят към по-щастлив и пълноценен живот през своята вътрешна мъдрост. По-късно прави скок към света на бизнеса като фасилитатор и коуч на професионалисти на ръководни позиции от Fortune 500 компании, които искат да повишат продуктивността си и да развият лидерския си потенциал. Докато живее и работи в Германия от 2006-а до 2012-а, в ролята си на сертифициран международен партньор на компанията на Дейвид Алън, разработва немския пазар за методологията GTD (Get Things Done). През 2012 г. се връща в САЩ и основава консултантска компания Shift Couching & Consulting.

С момичешка енергия и жизнеутвърждаващо поведение, Лесли ти помага да полираш вътрешната промяна и преместването на твоя свят, и да ги фиксираш като нов елемент в твоето ново осъзнато Аз. Магьосница, която те докосва с пръчицата си, за да ти покаже, че победата е твоя и ти никога няма да бъдеш същият. Авантюрист по природа, с любопитство към живота и себепознанието, с изключителен фокус и дълбочина, Лесли Бойер идентифицира с лазерна точност вътрешния ресурс и потенциал за постигане на живота, който ти искаш за себе си.

Да учиш с Лесли означава:

  • Да преодоляваш с лекота вътрешните си съпротиви и да постигаш желаната промяна.
  • Да разбереш, че можеш веднага да започнеш да действаш – с малки и последователни стъпки, така че винаги да достигаш целта си без усилие.
  • Да опознаеш себе си в дълбочина и покажеш на света любящото си Аз.

ИНСАЙТ е семинар за всеки, който се интересува от себе си. Място, където се получават поредица от осъзнавания и прозрения за това как управляваме и участваме в живота си, за моделите, според които живеем. Тридневно пространство, в което изцяло можем да си позволим да се обърнем към себе си да изследваме как се ограничаваме и създаваме изкуствени граници за възможностите, които съществуват.

Попитайте ваши познати, близки и приятели за тяхното преживяване в Инсайт семинарите. Те най-добре ще ви насочат дали това ще е нещо полезно и приятно за вас.

Инсайт I