7 признака, че е време за промяна

Да погледнем нещата такива, каквито са. И да не се заблуждаваме. Защото тук читателю, може да бъдеш себе си. Ако се намираш в думите ни, е дошъл моментът за следващата крачка.

Всъщност, промяната е отдавна настъпила. Моментът също. Минаха много моменти, ако трябва да сме откровени. И достатъчно време ги пропускахме. Новото време вече се живее.

От теб зависи дали приемаш това, дали се адаптираш. И дали го искаш?

7 признака, че е време за промяна

Ето признаците, по които ще разбереш, че ти самият си готов за крачката, за новото, за тук и сега.

 1. Още ли страховете ръководят живота ти?

  Напълно осъзнаваш, че имаш вътрешни спирачки и не търсиш техните причинители. Оставяш се на страха и всеки ден отлагаш да направиш крачката, защото знаеш, че това изисква времеви ресурс и излизане от зоната на комфорт.

  Страх от обвързване, страх от смяна на партньора, страх от търсене на нова работа, страх от нова обстановка, от това да покажеш личните си качества… Тези страхове могат да се изразяват във всеки един аспект, важното е да ги уловим и въпреки тях да направим крачката към това, което ще ни направи пълноценни и щастливи.

 2. Още ли потискаш вътрешното си усещане?

  Знаеш, че едно малко гласче се опитва да каже какво иска и как се чувства, но ти често го игнорираш, защото ТРЯБВА нещата да се случват по определен калъп и така, както другите очакват от теб. Например, искаш да рисуваш, но си учил счетоводство, нещо далеч от изкуството, а твоето семейство не приема хобито ти, защото смята, че е загуба на време или му отделяш твърде много време.

  И въпреки, че обожаваш да правиш това, ти го оставяш, защото имаш далеч по-важни задачи за вършене, които са нужни за ежедневното „оцеляване“.

  Не забравяй, че това, което е вътре в теб, Творецът, който живее в теб е този, който ще ти даде енергия и сила да се развиваш във всеки един аспект от живота ти, той може да ти помогне, колкото самият ти не си представяш. Позволи му да се прояви, дай шанс на чувствата в себе си. Изрази ги по своя красив и различен начин.

  Времето за себе си е прекрасен генератор на нови идеи и креативност в живота.

 3. Още ли виждаш и приемаш негативното?

  Напълно осъзнаваш, че има навици, хора, места, отношения, които ти влияят зле, но си се примирил, пуснал си се по течението и си приел, че няма друга истина. Не смееш дори да помечтаеш за промяна, нито правиш крачката към такава. Просто живееш ден за ден и влагаш негативна емоция в повечето преживявания, които са просто част от живота ти.

  По този начин затвърждаваш и продължаваш да предизвикваш още негативни ситуации. И животът ти се превръща в порочен кръг, от който сякаш няма излизане. Но това съвсем не е така! Просто се огледай и превърни кръга в път от безкрайни възможности, и здравословни емоции за самия теб.

  Само ти имаш силата и влиянието над себе си да направиш това!

 4. Още ли не благодариш?

  Будим се сутрин с идеята, че е поредният ден, в който трябва да свършим толкова неща. Да, всички го правим. Но често забравяме, че тук, където сме, може би някога сме искали да стигнем. Не сме благодарни на ресурсите, с които разполагаме, приемаме ги за даденост и вместо да благодарим за тях, постоянно негодуваме за това, което ни липсва.

  По този начин виждаме само липсите и раждаме само липси.

 5. Още ли живееш в миналото?

  Миналото си е минало, то е там и ще си остане там. Благодари му и продължавай напред. Колкото повече мислиш за минали хора и ситуации, толкова повече губиш ценната си енергия и вътрешен ресурс, не живееш тук и сега, а в емоции, които не съществуват. Това често предизвиква тъга, създава несъществуващи проблеми, води до негативно усещане, а в последствие до депресивни състояния.

  Не позволявай на миналото да те управлява, просто погледни красивото небе, погледни се в огледалото и виж всичко, което е тук и сега.

 6. Още ли обвиняваш обстоятелствата?

  На това му се казва липса на отговорност. Оглеждаме се и обвиняваме за несгодите родителите си, държавата, бившите си, обстоятелствата, зимата, времето, мястото. Време е да разберем, че това е една илюзия.

  За всичко, което е тук и сега има само един отговорник. Погледнете го в огледалото. Поздравете го и се разберете с него как искате да продължавате от тук насетне.

 7. Още ли търсиш извън своето вътрешно АЗ?

  Търсим отговори извън себе си, а така няма шанс да бъдат намерени– търсене на съвети от близки и познати, разговори до безкрай, а накрая отново оставаме сами и дори по-объркани. Разсъждаваме върху едно и също, вместо да излезем от ума си и да се посветим на дълбока практика или действие, която ще ни свърже с нашето вътрешно АЗ – точно там се крият отговорите.

  Да, разговорите с приятели помагат за това да чуем мислите си, но безкрайните съвети и чужди мнения приглушават нас самите и това, което ние в действителност искаме за нашия Живот.

Чуй себе си.
Извън ума, свързани с тялото, усещащи с Душата и Сърцето!

Потопи се с нас в света на Инсайт I – семинарът на пробуждащото се сърце!

Как работи ИНСАЙТ?

ИНСАЙТ е учене чрез преживяване. Адресирано е към цялостната човешка същност – физическа, емоционална, мисловна, духовна. Използват се разнообразни обучителни методи: кратки презентации, визуализации, дискусии, игри, НЛП.

Какво дава семинарът?

 • Реална самооценка;
 • Яснота за собствените възприятия, амбиции и проекции;
 • Повече лична отговорност за всичко, което ви се случва;
 • Отключване на личния потенциал;
 • Повече самочувствие и енергия;
 • Повече ентусиазъм и автомотивация;
 • Ефективна комуникация и себеизразяване;
 • Повече смелост да казвате истината и да я чувате;
 • Подобрена способност да управлявате емоциите си (гняв, страх, съмнение) и ситуациите, в които попадате;
 • Подобрени умения за решаване на проблеми и вземане на решения;
 • Ясно чувство за цел и посока;
 • Справяне с промените, стреса;
 • Повече осъзнатост за произхода на гнева и управляването му.

Открийте чрез ИНСАЙТ ключовете и механизмите за по-удовлетворяваща реализация.

ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК и запази своето място!Инсайт I: Семинарът на пробуждащото се сърце

7 признака, че е време за промяна

Заповядайте на семинара Инсайт I – четиридневно пространство, което е посветено на нас самите, на нашия център и на баланса, който ще ни даде всички отговори и ще ни покаже най-добрите пътища, по които да продължим.

 • Oтстъпки в цената за студенти, пенсионери и групи участници от една фирма
 • За запазване на билети и въпроси, може да се свързвате с нас на 0897 201 215

 

  

7 признака, че е време за промяна  
Сподели с приятели: