Тийн семинар

Семинар помага на тийнейджърите да се справят с предизвикателствата на младежките години

За пета поредна година българските тийнейджъри ще имат възможност да се включат в семинар, вдъхновил хиляди младежи по света да преследват целите си и преминат с лекота през проблемите на тийнейджърската възраст.

Тийн семинар

Тийн Инсайт (Teen Insight) са серия образователни семинари, които помагат на младежи с различни характери, интереси и цели да подобрят комуникацията си със семейство, приятели и хора от ежедневието им, да добият самоувереност, вдъхновение и мотивация за постигане на собствените цели, уважение и любов към околните и самите тях.

Тийн Инсайт I е първи от серията семинари, който ще се проведе в периода 4-7 септември 2014 г. в хотел „Рила” в София. 4-дневният образователен семинар е създаден, за да подкрепя участниците в това да водят пълноценен живот, като се имат предвид личните интереси, основа за постигане на още по-големи успехи. Някои от темите, които семинарът обхваща, включват развиване на социални умения, повишаване на самочувствието, самоувереността, развиване на лидерските умения, подпомагане пълното приемане на собствения Аз.

Тийн Инсайт  изгражда вътрешна сила и мотивация у участниците и показва практични средства и съвети за всеки ден, чрез които тийнейджърите научават как да постигнат личен успех както в, така и извън училище. Техниките на семинара са прости и динамични – кратки презентации, дискусии и упражнения в малки и големи групи, упражнения с релаксации и визуализации, симулационни и ролеви игри, споделяне и други.

Водещите на Тийн Инсайт семинарите имат многогодишен опит в работата с разнородни групи деца в тийнейджърска възраст и с възрастни, както в национален, така и в международен мащаб. Опитът и личния живот на водещите са различни – те идват както от областите на корпоративното консултиране и обучението, така и от сферата на актьорството и услугите.

Семинарите Инсайт са създадени през 1978 година в САЩ, като до момента участниците в тях са над 1 милион и 200 хиляди души по целия свят. Семинарите Инсайт са своеобразна съвременна образователна система, подходяща за хора от всяка възраст, с различни интереси и професионални позиции

. Инсайт цели да подпомогне участниците при постигането на по-високи и желани лични успехи, да постави основите на пътуване към лична промяна, към осъзнаване на значимото, приемане и толерантност към околния свят, а също и вглеждане в собствения свят. Форматът на семинарите за тийнейджъри е приспособен към техните възрастови интереси и нужди и включва повече игрови елементи, в сравнение със семинарите за възрастни.

Крайният резултат на Тийн Инсайт обаче е също така впечатляващ – младежите си търгват изпълнени с енергия, мотивация, желание за успех, разбиране, толерантност и отговорност към себе си и възрастните. Не на последно място са и истинските нови приятелства, които се раждат по време на семинарите.

Ето и как самите тийнеиджъри и родители описват семинара: „Тийн Инсайт ми даде нещо, което намирам, че е най-важното, а това е: да съм щастлив със себе си!” , „Връзката с моето семейство и приятели прерастна в едно цяло от обич, уважение и искреност”, „Семинарът Тийн Инсайт даде на дъщеря ми нова, положителна перспектива за живота й”.Инсайт I: Семинарът на пробуждащото се сърце

Тийн семинар

Заповядайте на семинара Инсайт I – четиридневно пространство, което е посветено на нас самите, на нашия център и на баланса, който ще ни даде всички отговори и ще ни покаже най-добрите пътища, по които да продължим.

  • Oтстъпки в цената за студенти, пенсионери и групи участници от една фирма
  • За запазване на билети и въпроси, може да се свързвате с нас на 0897 201 215

 

  

Тийн семинар  
Сподели с приятели: