Защо избирам да живея за себе си?

Задавалали ли сте си въпроса „Какво искам сега?“ Говорим за сега, за абсолютното тук сега. С кого бихте искали да разговаряте, на кого бихте искали да се обадите, къде искате да бъдете, какво искате да опитате? И може би – какво бихте искали да промените?

Защо избирам да живея за себе си?

В забързаното ежедневие и хиладите задачи, често забравяме за най-големите си мечти, за онова, което ни вдъхновява, за онова, което ще предизвиква най-искрената ни усмивка до момента.

В този ред на мисли, решихме да споделим с вас едно послание, което ни докосна право в сърцето. Ще прочетете думите на една прекрасна дама, която вече не е сред нас, но всички ние ще помним дълго. Нейното участие в Инсайт и това, което сподели след преживяното на семинара, промени живота ни завинаги.

”Идва момент в живота, когато човек остава сам и тогава си дава сметка, какво е означавал животът. Когато настъпи този момент, някак без да искаме, идват отговорите на всички въпроси, задавани някога. И точно в този момент разбираме, че най-големият смисъл на живота е да живеем за себе си. Но не в егоистичния смисъл, който не допуска хората в живота ни. Напротив, да живеем за себе си, означава да живеем в любов – към себе си и към другите.

Говорим за онова живеене, което ни дава възможност да опитаме от всичко, което желаем да опитаме. Говорим за желанието да се наслаждаваме на миговете, дори понякога нашето утре да не е толкова сигурно.

Живейте за себе си и изпълнявайте най-съкровенните желания, рискувайте за себе си. Изживявайте всяка минута като за последно. Един ден ще бъдете благодарни за това!“

Ако това послание ви е докоснално, ако мислите, че ви е помогнало по някакъв начин…То тогава споделете го, нека стигне до повече хора, които са готови да изградят още по-щастлив живот.Инсайт I: Семинарът на пробуждащото се сърце

Защо избирам да живея за себе си?

Заповядайте на семинара Инсайт I – четиридневно пространство, което е посветено на нас самите, на нашия център и на баланса, който ще ни даде всички отговори и ще ни покаже най-добрите пътища, по които да продължим.

  • Oтстъпки в цената за студенти, пенсионери и групи участници от една фирма
  • За запазване на билети и въпроси, може да се свързвате с нас на 0897 201 215

 

  

Защо избирам да живея за себе си?  
Сподели с приятели: